وردپرس چیست؟
28 شهریور 1401 1401-06-28 17:02وردپرس چیست؟
وردپرس چیست؟
وردپرس چیست ؟
وردپرس یک سی ام اس یا سیستم مدیریت محتواست که میتوانید از آن در ساخت و مدیریت وبسایتتان استفاده کنید. اولین نسخه آن در سال 2003 توسط مت مولنوگ (Matt Mullenweg) و ماسک لیتل (Mike Little) ساخته شد. از همان ابتدا وردپرس به عنوان یک نرمافزار منبع باز طراحی شد و این بدان معناست که توسط اجتماع بزرگی از برنامهنویسان و طراحان نگهداری میشود. به مرور وردپرس رشد کرد، قابلیتهای جدیدی به آن اضافه شد و نسخههای جدیدتری منتشر کرد.
با وردپرس میتوانید به سادگی وبسایت خود را بدون نوشتن یک خط کد یا داشتن دانشی در خصوص HTML بسازید.
چطور از وردپرس استفاده کنیم؟
برخلاف نرمافزارهای دسکتاپی سنتی، WordPress به صورت آنلاین کار میکند. دیگر لازم نیست چیزی در کامپیوتر خود نصب کنید، حتی نیاز به هیچ ابزار ویژهای هم ندارید. میتوانید وبسایت خود را از هر جایی که دسترسی به اینترنت دارد، حتی با استفاده از گوشی هوشمند، به روز رسانی کنید. حتی اپلیکیشنهای موبایل وردپرس به طور رایگان برای آیفون و گوشیهای اندروید موجود است.
وردپرس رایگان است
WordPress رایگان است، هم در استفاده و هم در اصلاح و تغییر. بنابراین اگر با کدنویسی آشنا هستید، میتوانید وردپرس را به هر شکلی که میخواهید، درآورید.
پشتیبانی وردپرس
با توجه به منابع گسترده وردپرس، هر زمان که نیاز بود به راحتی میتوانید از منابع مختلف کمک دریافت کنید. هم WordPress.org و هم WordPress.com پشتیبانی وردپرس ارائه میدهند. علاوه بر این، صدها کتاب در خصوص وردپرس وجود دارد که شما را راهنمایی خوهد کرد.
مزایای وردپرس چیست ؟
مقرون به صرفه
توسعه و طراحی یک وبسایت در WordPress بسیار مقرون به صرفه است. همچنین باقی ماندن وبسایت در وردپرس هم هزینه چندانی ندارد. بنابراین، یکی از بهترین گزینهها برای CMS است. دسترسی به بسیاری از افزونههای رایگان نیز بهبود عملکرد وبسایت را با کمترین هزینه برای کاربران تسهیل کرده است. این یکی از مزیتهای وردپرس در مقابل HTML است، چرا که طراحی یک وبسایت HTML گرانتر از وبسایت WordPress است.
سهولت استفاده
یکی از عللی که کاربران استفاده از وردپرس را به عنوان سی ام اس دوست دارند، ویژگی کاربرپسند آن است که استفاده از آن را بسیار آسان کرده است. در عرض چند دقیقه فرد میتواند استفاده از این پلتفرم را یاد بگیرد. کار با آن نیز نیاز به هیچ دانش برنامهنویسی یا کدنویسی ندارد. در میان همه مزایا و معایب وردپرس، سهولت استفاده از آن یک فاکتور مهم است که در تصمیمگیری برای استفاده از وردپرس به عنوان CMS تاثیرگذار است.
ویژگی منبع باز
از آنجا که ماهیت وردپرس منبع باز است، سورس کد آن میتواند توسط هر کسی بهبود یابد. به علاوه، در مقایسه با دیگر ابزارهای ساخت وبسایت، WordPress تضمین میکند که همه چیز در آن به روزرسانی شده و نیاز به هیچ پرداخت هزینهای برای لایسنس نیست. تالار بحث و گفتگو در WordPress به کابران کمک میکند هر زمان نیاز به کمک داشتند، کمک لازم را دریافت کنند.